MOS Amsterdam

Over Mos

De beleving

Bij MOS Amsterdam gaat het om de totale beleving, alles moet kloppen. De sfeer, het eten, de service en de locatie samen vormen keer op keer een unieke belevenis voor onze gasten en voor onszelf.

Sinds de deuren van MOS Amsterdam openden op 15 augustus 2015, hebben de compagnons Henry Pattiwael van Westerloo en Egon van Hoof hun restaurant zien groeien tot een thuis. Een thuis voor terugkerende gasten, een thuis voor de werknemers en een nieuw thuis voor elke nieuwe gast. Dat is waar het bij MOS Amsterdam om draait, iedereen moet zich er goed voelen, begeleidend met een spectaculaire gerechten en een goed glas wijn, dit in een fijne informele sfeer. Mede hierdoor bekroonde Michelin in 2016 het restaurant met een ster.

De Locatie

Gelegen aan het altijd levendige IJ, pal tegenover de ADAM-toren en het EYE museum, is het uitzicht van restaurant MOS Amsterdam ronduit spectaculair. Na lange tijd gezocht te hebben vonden Henry en Egon de perfecte locatie voor hun nieuwe zaak. Met het centraal station binnen handbereik, een parkeergarage en een city marina haven op het terrein is het restaurant uitstekend bereikbaar met zowel de fiets, de auto, het OV en zelfs met de boot.

Ambiance

MOS Amsterdam heeft een warm interieur met chique accenten, maar toch blijft de ambiance relaxt. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar iedereen zich thuis mag voelen. Met de verschillende vides in het restaurant heeft elke vide zijn eigen sfeer, kleuren, uitzicht en daarmee zijn eigen belevenis.